top of page
  • Foto van schrijverNicole Bouwer

Wie jarig is trakteert!

Bijgewerkt op: 22 jun. 2020


Als coach en als adviseur heb ik de afgelopen jaren veel mensen mogen helpen. Of het nu een individuele coachklant is of een opdrachtgever die mij om hulp vraagt, het gaat altijd om mensen. Om de verbinding met mensen. En om van betekenis kunnen zijn. Ik wil helpen. Zo simpel is het.

Be Gr8 is jarig! Precies drie jaar geleden heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK. Van de ene kant lijkt dat als de dag van gisteren en van de andere kant lijkt het al meer dan 10 jaar geleden. Dat komt denk ik doordat ik dit werk al jaren doe en omdat ik ook vóór Be Gr8 al een ondernemersmentaliteit had. Hoe vaak familie en vrienden wel niet gezegd hebben "Nicole je doet alsof het je eigen toko is", "het mag wel wat tandjes minder" en "het is niet jouw verantwoordelijkheid". Tja, ik geef nu eenmaal alles of niets. Ik raak betrokken. Ik kan niet anders. Correctie: ik wil niet anders.

Foto: Siempresol Photography (www.siempresol.nl)

De externe

Zo ook in Middelburg, waar ik bijna een jaar bij 's Heeren Loo heb gewerkt. Een mooie organisatie met betrokken mensen en prachtige cliënten. Dan kan ik me niet als 'de externe' opstellen. Wat ik daarmee bedoel? Nou, ik weet nog toen ik met Be Gr8 begon dat ik van sommige mensen het advies kreeg mijn betrokkenheid en loyaliteit flink te beperken. Ik moest me echt afstandelijker op gaan stellen, anders zou ik het niet volhouden. Tja, naar dat advies heb ik dus niet geluisterd. Dat kan ik niet. Of liever gezegd dat wil ik niet. Juist de verbinding met de mensen, met de organisatie, daar gaat het bij mij om. Dan sta ik in mijn kracht. Ontdek ik wat er nodig is. En kan ik dus van toegevoegde waarde zijn.

Afscheid nemen blijft lastig... Er is ook een keerzijde. Ik heb bijvoorbeeld altijd moeite met afscheid nemen. Van collega's, van mijn opdrachtgevers en zeker ook van mijn coachklanten. De ene keer wat meer dan de andere keer. Bij het afscheid in Zeeland eind februari had ik het echt lastig. Ik hield het toen niet droog. En dat is ook mooi. Dat hoort er ook bij. In dit geval extra logisch, want ik heb bijna een jaar (deels) in Middelburg gewoond. Dan bouw je ook iets op met bepaalde mensen. En weet je, sommige mensen zitten gewoon in mijn hart. Voor altijd. En ja dat maakt het dan wel even moeilijk, maar dat is het waard. Dat geldt ook voor sommige mensen bij mijn vorige opdrachten en zeker ook voor mijn coachklanten. Het is altijd dubbel. Ik ben namelijk blij wanneer een coachtraject afgelopen is. Niet voor mezelf (liefst ga ik nog jaren door haha), maar voor mijn coachklant. Want dat betekent (meestal) dat hij of zij mij niet meer nodig heeft en 'alleen' verder kan gaan. Maar dat afscheid blijft lastig. Telkens weer.

Wie jarig is trakteert!

Ik wil iets speciaals doen nu mijn bedrijf jarig is. Juist in deze corona tijd. Daarom dat ik een coachgesprek weggeef! Waarom doe ik dat? Omdat mijn bedrijf jarig is, omdat het een rare tijd is en, jullie raden het vast al, omdat ik graag help. Ook met mijn coaching wil ik mensen helpen om meer uit zichzelf en uit het leven te halen. Mijn bedrijf heet niet voor niets Be Gr8.

Foto: Amy Shamblen (Unsplah)

Wil jij kans maken op een gratis coachgesprek? Ik geef dus een (online) coachsessie van anderhalf uur weg. Wil je kans maken, doe dan het volgende:

  1. Abonneer je op mijn blog

  2. Like deze blogpost

  3. En geef in een reactie hieronder aan dat je graag kans maakt op een gratis coachgesprek en (eventueel) waarom

Tip: iedere reactie telt als winkans. Dus als je ook op Instagram, Facebook en/of LinkedIn een reactie achterlaat dan maak je extra kans. That’s all! Mee doen kan tot en met maandag 8 juni. Iedereen mag mee doen! Eind volgende week maak ik de winnaar bekend. Oh en je mag als winnaar óók de sessie aan iemand cadeau doen.

Ik wil JOU bedanken. Last but not least, ik wil iedereen bedanken die op de een of andere manier betrokken is geweest bij Be Gr8 de afgelopen 3 jaar. Opdrachtgevers, collega's, mijn coachklanten, vakgenoten, trainers, coaches en natuurlijk mijn familie en vrienden. Bedankt voor jullie vertrouwen, voor de mooie opdrachten, voor de fijne samenwerking, voor de inspiratie en nog zo veel meer. Op naar nog meer mooie jaren waarbij ik hopelijk nog veel meer mensen mag helpen.

Liefs,

Nicole

❤ Be Gr8 ⁠⁠


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page