top of page

Over mij

WhatsApp Image 2023-11-27 at 18.13.37.jpeg
Wie is Nicole?

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in de Betuwe en ben als 18-jarige vertrokken naar Den Haag om communicatie management te studeren. Die mooie stad achter de duinen is jarenlang mijn thuis geweest. Inmiddels woon ik (met een kleine onderbreking) ruim 16 jaar in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Ik geniet van de kleine dingen in het leven, houd erg van reizen en ik breng mijn tijd graag door met mijn familie en vrienden.  En, hoe cliché ook, ik help graag mensen. Dat doe ik in mijn werk en ook in mijn privéleven.

Just Be Gr8!

Be Gr8, spreek uit 'Be Great', is de naam van mijn bedrijf. Een Engelstalige naam en een naam die positiviteit uitstraalt. Dat past bij mij. Ik heb ooit een jaar in Californië (Amerika) gewoond en bezoek regelmatig mijn vrienden daar. Ook heb ik ruim 6 jaar voor een Brits bedrijf gewerkt. Ik heb dan ook iets met de Engelse taal en spreek het vloeiend. 


De betekenis van de naam is heel bewust gekozen. Ik wil namelijk altijd het beste uit mezelf halen, maar gun het ook anderen. Ik wil helpen, faciliteren en ‘triggeren’. Dat is waar ik voor ga en waar ik voor sta. Altijd met een positieve attitude. Mijn glas is halfvol. Mijn boodschap: neem geen genoegen met minder, wees de beste versie van jezelf. Of de beste versie van een organisatie, de beste versie van een team. Be Gr8!


Het cijfer ‘8’ in de naam is een verwijzing naar het symbool voor ‘infinity’ (oneindigheid). Dat staat voor mij voor groei, verandering en… niet stilstaan. We zijn altijd in ontwikkeling. Dat geldt net zo goed voor een organisatie als voor mensen en zeker ook voor coaching en het communicatievak.

Naast strategisch adviseur en organisatiecoach, werk ik ook als business en life coach. Voor meer informatie hierover ga naar de website van Be Gr8 Coaching.

 

Dit ben ik
Achtergrond
Mijn andere bedrijf
  • Enthousiast, betrokken en daadkrachtig

  • Klantgericht en (organisatie)sensitief

  • Betrouwbaar, integer en stressbestendig

  • Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

  • En ik denk niet in problemen, maar in oplossingen 

  • 23 jaar werkervaring bij grote organisaties

  • Coachopleiding bij Europees Instituut (De Baak)

  • Teamcoach/leiderschap opleidingen bij Floor Daver

  • D-opleiding Communicatie bij Van der Hilst

  • Talen: Engels, Spaans en Duits 

Be Gr8
Neem geen genoegen met minder

Wees de beste versie van een organisatie

Wees de beste versie van een team

Wees de beste versie van jezelf

wat mensen zeggen

Nancy
projectleider

Nicole heeft een krachtige, inspirerende en positieve energie 

en ze is authentiek. Ook is ze oprecht geïnteresseerd in anderen. Ze is altijd behulpzaam en kan goed luisteren. Ook weet ze op een liefdevolle en openwijze feedback te geven. Hiermee is een coachende rol op haar lijf geschreven en een van haar natuurlijke talenten. 

Verder bewonder ik Nicole om haar ZIJN. Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar ambitie nog velen mensen op een positieve manier gaat 

raken en helpen. 

Dominique
beauty director

Persoonlijk vind ik het heerlijk als ik me zo goed voel bij iemand, dat je juist open kunt zijn en er vol voor kunt gaan om zo het maximale eruit te halen. En dat heb ik bij Nicole. Het samen sparren, en Nicole denkt echt mee, ziet geen problemen, maar zoekt juist naar oplossingen. Nicole is warm, heeft ervaring in het zakelijke leven wat ik prettig vind, gemimed met haar empathie is dit een perfecte combinatie, waar vaal mensen baadt bij zullen hebben.

Jasmine
professor 

Ik woon in Los Angeles dus wij spreken elkaar via Skype. Ik geniet van onze chats. Naderhand ben ik altijd gemotiveerd, verfrist en vol nieuwe energie. Nicole is geduldig, benaderbaar, attent en luistert echt. Ze is nauwkeurig, gedetailleerd en goed georganiseerd. En het allerbelangrijkste is dat ze echt om je geeft. Hierdoor is het makkelijk met haar te ‘connecten’ en de geografische afstand heeft daar geen invloed op. Werken met Nicole is een ‘joy’ en een ‘blessing’ geweest. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen.

bottom of page