top of page

organisatie & teamcoaching

Herken je dit?
  • Er zijn veel veranderingen in de organisatie en dit heeft impact op jouw managers en/of medewerkers. Begeleiding en ondersteuning door een organisatiecoach kan hierin helpen (zowel voor directie en MT, als teams en individueel).

  • Werken jouw mensen niet als team? Wil je zorgen dat ze wel als team gaan werken? Start dan met een teamcoach traject met de focus op het bouwen van een team. 

  • Vormen jullie al een goed team? Gaat samenwerking beter dan ooit. Maar hebben jullie wel het gevoel dat er nog wat te halen is? Dan is een teamontwikkelingstraject op maat iets voor jullie.

  • Of zijn er ontuikkelpunten van medewerkers, waar ze hulp bij kunnen gebruiken? Dan is een individueel (loopbaan)coachtraject een mogelijkheid.

Zakelijke bijeenkomst
BP0B2212.jpg
Ben ik de coach voor jullie?
Als organisatiecoach kijk én luister ik naar jouw organisatie,
je mensen en naar jou. Op coachende wijze begeleid ik jouw managers, teams in hun ontwikkeling. 
 
Samen kijken we naar wat er nodig is en hoe we daar kunnen komen.Want waardoor is het nog niet eerder gelukt?
Welke belemmeringen en overtuigingen spelen er mee?
 
Daarbij neem ik het niet over, maar stimuleer ik medewerkers en leidinggevenden juist om zelf de regie te pakken.
 
Daar waar nodig kan ik ook individuele (loopbaan) coachingstrajecten faciliteren.
 
Wil je meer weten over mij als coach, neem dan een kijkje op de website van Be Gr8 Coaching.
herkenbaar?
en ben je klaar om samen aan de slag te gaan?

Neem contact met me op en ontvang (vrijblijvend) een offerte op maat!
Een persoonlijke klik is belangrijk. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek (gratis).

Wat mensen zeggen

Nancy

projectleider

Ik heb genoten van de samenwerking met Nicole. 

Haar kracht is verbinden en mensen tot elkaar brengen. Dit kan zij op alle niveaus. Met haar gedrevenheid en passie wil ze graag mensen verder ontwikkelen op persoonlijk- en op teamgebied. Nicole is positief ingesteld en denkt altijd in goede oplossingen en ze is hierbij praktisch ingesteld. Hierin schakelt ze snel en weloverwogen. Creativiteit is hierbij een van haar mooie krachten. 

Verder is Nicole zeer professioneel, integer en accuraat in haar functioneren. Haar communicatie is ijzersterk. Nicole weet altijd goed te verwoorden en in gesprekken 

de kern te raken.

Paulus

directeur

Working with you has been very inspiring for me! Not just your knowledge and drive, but also your ability and passion to lead your team and coach our management team

to a higher level! It was an honor

to work with you and together

create a more successful and more beautiful company where

co-workers were valued. 

Valerie

coach

Nicole heb ik leren kennen als een warme en positieve vrouw. Ze heeft een enorme drive om je verder te helpen bij je coachvraag en persoonlijke ontwikkeling. Door haar zeer communicatieve vaardigheden weet zij de juiste vragen aan je te stellen en je op een fijne manier een spiegel voor te houden. Daardoor is zij in staat het beste in je naar boven te halen. Daarnaast weet zij tijdens coachgesprekken een prettige en veilige sfeer te creëren, waardoor je je snel op je gemak voelt en je het maximale uit je coachtraject kunt halen. Nicole is empathisch, integer en enthousiast en dat zijn mijns inziens onmisbare eigenschappen van een coach. Ik beveel Nicole van harte aan als professioneel coach! 

bottom of page