top of page

wat kan ik voor je betekenen?

Zoek je iemand die resultaatgericht is, oog voor de mens heeft en geen genoegen neemt met 'daar ben ik niet verantwoordelijk voor' en 'zo doen we het nu eenmaal hier'? Dan ben ik de juiste persoon voor jouw organisatie.  Ik werk ik al zo'n 20 jaar in het communicatievak, ik ben zowel strategisch als pragmatisch, een 'allrounder' en ik ben coach.


 

Heb je een senior adviseur nodig, die niet alleen strategisch communicatieadvies geeft maar dit ook kan vertalen naar een tactisch en operationeel niveau? Met veel ervaring met veranderingen binnen (grote) organisaties? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wanneer ik bij jullie aan de slag ga, dan kijk én luister ik naar jouw organisatie, je mensen en naar jou. Want wat speelt er allemaal binnen de organisatie? Wat gaat er goed en wat niet? Wat voor invloed heeft dit op jullie communicatievragen? Welke behoeftes hebben de medewerkers en hoe zit het met jullie klanten? Etc. Als dat eenmaal helder is, dan kijken we samen naar de juiste oplossing voor jullie organisatievraagstuk. 

Advies op maat
Communicatiemanager nodig?
WhatsApp Image 2023-11-27 at 17.52.10.jpeg
Wat ik mijn klanten gun?
Wat voor leidinggevende ben ik?

Heb je tijdelijk een communicatiemanager nodig? Ook dan kun je mij benaderen. Maar waarom wil je mij invliegen? Is de huidige manager met verlof? Heeft zij/hij een nieuwe baan? Of is zij/hij niet op goede voet vertrokken? En, hoe is het met het team? Staan de medewerkers in hun kracht? Weten ze wat er van hen verwacht wordt? Enzovoorts. Dat speelt allemaal mee. Afhankelijk van de situatie en de opdracht die ik van jou meekrijg, ga ik aan de slag op een manier die het beste past bij jouw organisatie en bij de mensen. Daarbij ga ik altijd voor de verbinding en ik kijk naar wat er nodig is op dat moment. 

Natuurlijk moeten er doelstellingen gehaald worden, dus daar gaan we voor als team en daarbij ben ik eindverantwoordelijk. Maar, ik vind het net zo belangrijk om mijn mensen te motiveren, mee te krijgen, en hen te helpen in hun (verdere) ontwikkeling. De medewerkers zijn de organisatie. Als zij niet gemotiveerd zijn dan wordt het heel lastig. Als manager - en als mens – ga ik niet alleen voor de verbinding maar ook voor samen.

Dat ze het beste uit de organisatie, de mensen en zichzelf halen. Dus: Be Gr8. 

Be Gr8
Neem geen genoegen met minder

Wees de beste versie van een organisatie

Wees de beste versie van een team

Wees de beste versie van jezelf

wat mensen zeggen

Linda
communicatieadviseur

Nicole is een hele fijne collegiale collega die altijd gaat voor het beste eindresultaat. Ze haalt er veel voldoening uit om het beste uit mensen te halen en in te zetten om gezamenlijk resultaten te boeken. Daarbij heeft ze prettige samenwerking, openheid en transparantie hoog in het vaandel staan. En when the going gets tough weet ze de angel er uit te halen met de nodige humor en de spirit er in te houden. Kortom, een topcollega en een mooi mens waar ik bij Alliander zeer fijn mee heb samengewerkt!

Esther

communicatieadviseur

De expertise van Nicole van het communicatievak staat buiten kijf. Formeel was Nicole mijn leidinggevende, maar we waren

echt een team. Ze was voor mij leidinggevende, teamgenoot en coacht ineen. Samen pakten we alle uitdagingen aan, werkten samen, verdeelden de taken, wisselden gedachten uit en gingen er voor de volle 100% voor. Nicole gaf mij veel vrijheid en zelfstandigheid, maar stond altijd voor me klaar als ik tegen problemen aanliep. Ze hielp mij om oplossingen te zoeken, gesprekken aan te gaan. Ze nam hierin niet de problemen van mij over, maar coachte mij om het zelf op te lossen. Heel leerzaam! 

Brigitte

manager

Ik heb het genoegen gehad leidinggevende van Nicole te mogen zijn en heb met haar gewerkt als directe collega. Ik heb Nicole in die tijd ervaren als een krachtige communicatieprofessional. Ze is sterk op inhoud, proces en relatie. Ze weet complexe materie om te zetten in begrijpelijke taal, weet snel en precies te doorgronden hoe processen in een bedrijf lopen en is in staat die om te zetten naar een passende communicatie-aanpak. Bovendien weet Nicole hoe met mensen om te gaan op alle niveau’s. Ze is dan ook iemand die ik zeker zou willen aanraden als je

op zoek bent naar een communicatieprofessional die zeker niet alleen op strategisch niveau blijft hangen, maar ook spijkers met koppen slaat in het operationeel maken van je communicatie! 

bottom of page