top of page

Wat zij van mij vinden

Brigitte van Wolferen (manager, coach, veranderaar)
"Ik heb het genoegen gehad leidinggevende van Nicole te mogen zijn en heb met haar gewerkt als directe collega. Ik heb Nicole in die tijd ervaren als een krachtige communicatieprofessional. Ze is sterk op inhoud, proces en relatie. Ze weet complexe materie om te zetten in begrijpelijke taal, weet snel en precies te doorgronden hoe processen in een bedrijf lopen en is in staat die om te zetten naar een passende communicatie-aanpak. Bovendien weet Nicole hoe met mensen om te gaan op alle niveau’s. Ze is dan ook iemand die ik zeker zou willen aanraden als je op zoek bent naar een communicatieprofessional die zeker niet alleen op strategisch niveau blijft hangen, maar ook spijkers met koppen slaat in het operationeel maken van je communicatie!

 

Naast communicatieprofessional is Nicole een aanrader als coach. Ze is een mensenmens, toont oprechte interesse, voelt zuiver en denkt scherp, weet de vraag achter de vraag te stellen en helpt je op weg, zonder voor jou de antwoorden te bedenken. Een topper…!"

Loes Besselink (bemiddelaar, coach)
"Nicole was mijn leidinggevende bij Endinet (onderdeel van Alliander). Ik was tijdelijk aan de afdeling Communicatie toegewezen omdat een van de medewerkers langere tijd ziek was. Hoewel ik altijd al makkelijk schreef wist ik niets van het vak communicatie. Nicole liet me zien waar mijn kwaliteiten lagen, ik werd dankzij haar steeds zelfverzekerder en doelbewuster. Dit heeft er toe geleid dat ik nu na twee jaar op mijn huidige werk deels weer op interne communicatie werk. Ik heb hier zelfbewust naar toe gewerkt met alle handvatten die ik van Nicole heb meegekregen. 


Als coach is Nicole zorgvuldig, empatisch. Ze kijkt niet alleen naar wat je kan, maar ziet jou als mens. Ze stuurt niet maar leert je zelf te sturen, ze staat naast je. Nicole is bevlogen, energiek en tegelijkertijd schijnt ze vaart te minderen zodra ze een gesprek aangaat. Dan is ze er voor 100% voor jou. En ik word altijd een beetje blij van Nicole."

Esther Behage - van Voskuijlen (interne communicatie specialist)

"De expertise van Nicole van het communicatievak staat buiten kijf. Formeel was Nicole mijn leidinggevende, maar we waren echt een team. Ze was voor mij leidinggevende, teamgenoot en coach ineen. Samen pakten we alle uitdagingen aan, werkten samen, verdeelden de taken, wisselden gedachten uit en gingen er voor de volle 100% voor. Nicole gaf mij veel vrijheid en zelfstandigheid, maar stond altijd voor me klaar als ik tegen problemen aanliep. Ze hielp mij om oplossingen te zoeken, gesprekken aan te gaan. Ze nam hierin niet de problemen van mij over, maar coachte mij om het zelf op te lossen. Heel leerzaam!

Nicole geeft leiding en coacht op een hele menselijke, zachte, open en eerlijke manier. Ze weet heel goed de vinger op de juiste plek te leggen, maar laat je zelf de antwoorden invullen. Dankzij Nicole ben ik niet alleen ontzettend gegroeid in de rol van communicatieadviseur, maar ook als mens."

Linda de Jongh (allround communicatie professional)
"Met Nicole haal je een veelzijdig vakvrouw en mens in huis. Een super(communicatie)strateeg die moeiteloos schakelt tussen strategisch, tactisch en operationeel in zowel management als uitvoering. Nicole heeft een positieve coachende managementstijl gecombineerd met scherp zakelijk en politiek inzicht en stevig projectmanagement. Een echte senior, met veel ervaring in met name complexe verandertrajecten, zowel op het gebied van communicatie als van organisatie. Nicole is een hele fijne collegiale collega die altijd gaat voor het beste eindresultaat. Ze haalt er veel voldoening uit om het beste uit mensen te halen en in te zetten om gezamenlijk resultaten te boeken. Daarbij heeft ze prettige samenwerking, openheid en transparantie hoog in het vaandel staan. En 'when the going gets tough' weet ze de angel er uit te halen met de nodige humor en de spirit er in te houden. Kortom, een topcollega en een mooi mens waar ik bij Alliander zeer fijn mee heb samengewerkt!"

Meer referenties 
Wil je meer referenties lezen? Check dan de aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel

bottom of page